Wat kun je van ons verwachten?


Onze praktijk bestaat uit 5 vaste verloskundigen. Tevens is in onze praktijk de echopraktijk gevestigd. Iedere zwangere heeft een echo bij 8, 12, 19 en 34 weken. Normaliter komen jullie 12-14 keer bij ons op controle, in het begin maandelijks en aan het eind van de zwangerschap wekelijks. Zolang alles goed (fysiologisch) verloopt, blijf je bij ons onder controle, is er twijfel, sturen we je naar het ziekenhuis voor nadere controle bij de gynaecoloog. Samen met iedere zwangere en partner maken we individuele afspraken over de zorg, tegemoetkomend aan de wensen van de ouders. Tijdens de bevalling geldt ook; zolang alles normaal en vlot verloopt, begeleiden we de bevalling thuis of in het ziekenhuis en bij twijfel verwijzen we naar de gynaecoloog.

Als zorgverleners willen wij graag goede professionele medische zorg bieden met veel ruimte voor jullie wensen. Het is onze taak om jullie uit te leggen waarom we welke zorg geven, zodat het ook als het anders gaat dan door jullie bedacht, toch een gezamenlijk traject is. 
Het is belangrijk dat jij je veilig en gesteund voelt. Wij proberen een persoonlijk zorgpad te maken voor iedere zwangere. Heb je eerdere miskramen gehad en maakt het je onzeker? Je mag altijd even extra komen om het hartje te luisteren. Bespreek je zorgen met ons! "De gezondheid van moeder en kind staan altijd voorop"

Wie zijn wij

Wie zijn wij

José Manshanden

Verloskundige

Als klein meisje wist ik al zeker; ik wil verloskundige worden! Mijn jongste broertje is 6 jaar jonger en ik ging graag mee naar de verloskundige. In 1997 heb ik mijn diploma gehaald en vanaf 1998 werk ik in deze praktijk met erg veel plezier

Wie zijn wij

Thessa de Bode

Verloskundige

Ik ben Thessa de Bode en ik ben geboren in Leiden. In de jaren 80 ben ik geëmigreerd naar het warme Curacao met mijn ouders.
In 1997 ben ik weer terug naar nederland gekomen om hier Medische Biologie te studeren. Een paar jaar verder besefte ik dat ik niet op mijn plek zat en kwam ik erachter dat de verloskunde

Wie zijn wij

Tessel Man

Verloskundige

Wie zijn wij

Marie-Jose

Verloskundige/ Echoscopiste

Ik ben Marie-Jose en sinds 2008 heb ik een eigen echopraktijk bij de verloskundigen. Nadat ik vanaf 1993 jaren in Geuzenveld een eigen verloskundigenpraktijk had, maakte ik de overstap naar echoscopie en werken als verloskundige in het ziekenhuis. Op het echospreekuur kun je mij, mijn collega Hanneke of Nadia tegenkomen.

Wie zijn wij

Saar van Laar

Verloskundige

Ik ben Saar, 37 jaar en moeder van twee mooie kinderen.
Na een tijdje gewerkt te hebben in de regio IJmond/Uitgeest ben ik 3 jaar geleden  bij deze fijne praktijk terecht gekomen. Terug in de regio waar ik ooit, bijna tien jaar geleden, aan mijn allereerste stage als verloskundige in opleiding begon!!  Verloskunde is voor mij het mooiste vak wat ik kan bedenken. De geboortezorg in Nederland is uniek in de wereld en daar mogen we trots op zijn! Het is steeds weer een eer om betrokken te mogen zijn bij zoiets bijzonders als het geboorteproces en de zwangerschap. Ik neem mijn eigen ervaringen als moeder van twee (11 en 5) mee in mijn werk. Beide bevallingen waren mooie, vormende ervaringen (een zeer vlotte thuisbevalling en een lange medische bevalling) waar ik heel goed op terugkijk.

De zwangerschap, geboorte en de kraamtijd zijn vaak een intensieve periode in het leven van een mens. De aanpassing naar het ouderschap is prachtig en kan soms overweldigend zijn. Ik vind het belangrijk als verloskundige dit proces te begeleiden met aandacht voor alle emoties die hierbij komen kijken.

Naast mijn werk als verloskundige volg ik een psychologie opleiding aan de universiteit voor extra verdieping. Moederschap, ouderschap..niet altijd een roze wolk. Ik vind het heel belangrijk dat dit geen taboe is en dat het bespreekbaar is.

Ik zie het als een groot en belangrijk aspect van mijn werk, om zwangeren/kraamvrouwen ook hierin te ondersteunen.

Welkom bij onze fijne praktijk!


Wie zijn wij

Bouchra Skakni

Verloskundige

Ik ben Bouchra, geboren en getogen Haarlemse. In het laatste jaar van de middelbare school stuitte ik op de verloskunde opleiding. Een medische studie die de combinatie had die ik voor ogen had. Betrokken mogen zijn, bij zo´n bijzondere periode in iemands leven en hopelijk daarbij ook echt wat voor iemand kunnen betekenen. Mijn eerste stage liep ik bij deze praktijk. Sommige cliënten zullen mij misschien nog kennen uit die tijd. Na eerst wat ervaring op te hebben gedaan bij verschillende praktijken ben ik nu helemaal op mijn plek hier bij Nieuw West en Badhoevedorp!

Aangesloten bij